Tijdelijk sluiten van de bouwplaats en verplaatsen WEZ

24 maart 2020

Beste buurtgenoten

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat de berichten over de verspreiding van het Coronavirus steeds indringender worden. Het RIVM roept op alle niet noodzakelijke sociale contacten uit de weg te gaan of anders minimaal 1,5 m afstand te houden.
Wij zijn van mening dat op dit moment de werkzaamheden op de bouwplaats niet noodzakelijk zijn en dat eventuele vergaderingen heel goed via Skype of iets dergelijks kan.
Daarom heeft het bestuur besloten dat de bouwplaats tot 6 april wordt afgesloten voor werkzaamheden en vergaderingen.
We hopen op jullie begrip hiervoor. Dit zal betekenen dat we in het bouwproces wellicht een aantal zaken wat later zullen kunnen opstarten.
Het bestuur blijft alle ontwikkelingen nauwgezet volgen en houden jullie hiervan op de hoogte.

Afgelopen woensdag heeft het bestuur ook besloten om het Wandelevenement niet op 19 april a.s. te houden. De organisatie is druk bezig om de betrokkenen op de hoogte te stellen en te kijken of iedereen kan op de nieuwe datum die we voor ogen hebben.
Zodra deze definitief is zullen we dit communiceren via Facebook, mail, de website van het WEZ en onze buurt en Instagram. Uiteraard zullen de sponsoren van het WEZ tijdig geïnformeerd worden door ons.

namens het bestuur,
Nicole Godrie
voorzitter bs Molenstraat

Meer nieuws